Valborgsmässoafton...

...är dagen idag. 1 maj i morgon! Vart tar tiden och dagarna vägen?? Hur ska ni fira in våren? (för visst är det man gör..) Hälsar våren välkommen?

Vi är ett gäng som ska grilla & umgås i kväll. - Fantastic!(i morgon åker jag tillbaka till denna stad. varför berättar jag i morgon:) )
Livet & Emmas balkong levererar!


Randigt..

Det gäller att passa på när solen skiner! Att klä sig lite vårigt menar jag..
jag är kär..

i den HÄR låten!
Lunch @ Dalasalen väntar!


Detta lilla lack låg i mitt påskägg..

Indah heter färgen.. Bilden gör inte färgen riktig rättvis, det är mer orange än vad det ser ut. Men verkligen jätte snyggt!

Idag har jag kört ett lätt styrkepass. Det var ett tag sedan nu. Så jag räknar med lite träningsvärk i morgon, hehe:)today..

jeansjacka, svartklänning, hjärtstrumpbyxor, converse..verklighet.

tillbaka till verkligheten. (igen..) det känns alltid likadant. man har har haft det underbart någonstans i många dagar. men till slut så måste man ju tillbaka till verkligheten. (och där är jag nu..).

har massor att göra!! som vanligt. varför tar det aldrig slut med saker att göra?

men jag har haft några dagars ledigt & det kan ingen ta i från mig. det ska jag fortsätta att njuta av!

har ni haft en bra PÅSK? tell me..Ännu en fantastisk dag..

Idag har solen stekt på oss igen! Jag har verkligen haft några fantastiska dagar uppe i fjällen. Idag tog vi en tur på turskidor upp på fjället, lite bredare & vallningsfria är dom. Perfekt var det!!

I morgon åker jag hem igen..Idag har vi varit på längdskidor/vattenskidor tur:)

solen steker fett nice här uppe!
Idag har jag hängt i backen..

Jag har haft en sån sjukt bra långfredag i solen idag!!


Hoppas ni mår bra!Semester i Funäs..


Kaffe i solen i fjällen <3


ett gult,rosa,rött,orange,grönt,blått..

jag vill ha påskägg, såna där som är lite sockriga och skummiga inuti!! jag kommer att åka till Funäs över påsk och gräva ner mig i en snögrotta och sola. sjukt nice!

vad ska ni göra i påsk??
dresses.

det är något med mig och klänningar!

kärlek.my new diamond..

love them.En liten mångdasnyhet..

Jag får säga det, jag får skrika det och jag får skriva det. Äntligen! Jag kommer att vara en av de sju tjejerna som ingår i utvecklingslandslaget team 2015 nästa säsong.

Det känns fantastiskt!!


Bort med det gamla & in med det nya!

Idag har jag städat bort vintern. Dunjackor, vinterskor, underställ, mössor & vantar. Det är slut på det kalla. Mina skidor ska också få gå i ide för sommaren, men det får bli en annan dag. Rullskidor, löparskor och tillbehör ska i stället fram. Men det får vänta ett tag till för jag har semester fram till den 1 maj!

:)
Good life!

Eftermiddagen & kvällen har tillbringats i solen med bästa Emma och glass. Livet levererade på nytt idag -Älskar när det sker.

Vad har ni gjort idag??
life right now

Lördag morgon och strålande sol. Jag har insett hur mycket jag älskar solen ännu en gång!

Livet känns fortfarande bara cool.

Jag har precis ätit äggröra & bacon till frukost. (lyx!.)

I går fick jag dansa kvällen lång till rebecca&fiona. (love.)

Älskar att göra det jag känner för.

Leva livet.

Njuta.

Våren!!


Hoppas ni känner lika som mig.


Mina nya shorts...

.. som jag tänker bära idag.
JAAAAAAAAAAAAAA!!!

Solen lyser.. Jag var på trevlig avslutningsmiddag igår med mina skidvänner nere på stan. En trevlig kväll, men lite trötta ögon idag..

Spring för livet. - En bra låt.


Hoppas ni får världens bästa torsdag!!
Några bilder som jag glömde visa från Bruksvallarna.

Fint va?

Lugn&Ro.

Jag försöker hitta lite ro i kroppen efter en dag som har bestått av aktiviteter som har gått i varandra fram till sen kväll.. Därför lyssnar jag på denna låt.

Hur har er dag varit?

the end.

Säsongen för en skidåkare är lång. Första gången jag stod på startlinjen var den 13 november & i lördags var det den 9:e april och avslutning. Fem månader med tävlingar har passerat med en fart som ibland har varit över 100 kilometer i timmen. För fyra månader sen hade jag inte kunnat föreställa mig att jag skulle bära på en känsla som för mig nu är svårt att beskriva. Ord som, nöjd, glädje, stolthet, uppfyllelse, upprymd går i varandra.

Medvind, självförtroende & distans till det jag gör är tre ord som för mig som har varit betydelsefulla under denna säsong. Innan jul fick jag inte till det som jag ville. Jag gick och hoppades dag ut och dag in på att det skulle lossna. Till slut blev jag nästan tokig, jag tänkte för mycket, ställde för höga krav på mig själv & kunde inte tillåta mig själv att vara nöjd. Juluppehållet blev en vändpunkt. Jag bestämde mig för att börja om, framförallt med tankarna. Att tillåta mig själv att vara nöjd var en av nycklarna till att jag kom upp på banan igen.

När jag äntligen kom upp och tillät mig själv till att vara nöjd var det framförallt lättare men mycket roligare att åka skidor igen. Hela mitt liv blev roligare! Jag fick sedan lite medvind att arbeta i vilket ledde till ett helt nytt självförtroende vilket i sin tur gav mig distans till skidorna & tävlandet. Det var på helgerna jag skulle vara på och i veckorna som jag skulle vara av.

Sen jag åkte till Turkiet i slutet av januari har jag gjort bra resultat. SM, Skandinaviskcup, Skejtvasan, Världscupavslutning, Sverigecupavslutning & till slut SM igen. Gång på gång har jag fått uppleva känslan av att vara nöjd.

Det är coolt!

Jag ser fram mot våren & några veckors ledighet från träning & tävling samtidigt som jag känner en viss tomhet. Men jag kan bara konstatera att allt jag har upplevt under denna säsong har gett mig tusen nya erfarenheter till att bli en ännu bättre skidåkare. & det kommer jag ta med mig när det blir körning i maj igen.

Det sista jag vill säga efter en fantastisk säsong är: Tack till min familj & mina vänner. Och tack till min tränare Johan som är enligt mig är den bästa tränare man kan ha!


The best of me.

Den här låten är fantastisk bra. Hur har er dag varit? Min har bara varit bra:)
I dag väntar nya utmaningar.

Spännande!!Back in town.

Nu är jag hemma i våren utan snö, vindbyarna har avtagit rejält och fjälltopparna syns inte mer.

I går hade jag en bra dag i spåret igen. Den sista SM tävlingen avgjordes i går över 3  jagmil och lyckades åka till mig min bästa placering någonsin i som senior. Jag slutade 5:a, det känns för mig coolt. Coolt är det ordet som förekommer mest i mitt liv just nu. Allt flyter på & allt är bara cool.

Jag hoppas att ni har haft en bra helg. Nu ska jag njuta lite till av den gångna helgen och knapra lite chips. :)(bild från sprinten i fredags, anna var forograf..)
Fjälltoppsprinten..

Hej mina vänner!
Idag har jag sprintat & jag är nöjd måste jag säga. Jag hade gärna haft lite piggare ben i finalen men jag tycker ändå att kroppen kändes bra idag.. & man måste ju komma i håg att vi är i slutet av säsongen nu. Men det hindrade inte Magdalena Pajala som hade snabba ben idag och vann D21 klassen. Grattis! Jag blev dubbel tvåa idag, först i prologen och sen i finalen. Jag säger Grattis till mig själv &så.

Jag tänkte laga lite mat & ladda inför 3 milen i morgon, men strömmen gick precis. Det är verkligen storm ute! Hur ska jag lösa det här? Hjälp!(bild från Bruks förra året..)
I morgon är det fokus som gäller.

Jag ska köra den sista sprinten för säsongen i morgon. Snabb & fokusknappen ska på igen!

Odd Molly.

Den här vackra tröjan blev jag kär i igår. Jag skulle verkligen vilja ha en Odd Molly tröja.! Idag är det storm i Bruksvallarna. Det blåser verkligen!! Vi hänger inne i vår stuga, för det går inte att ta sig ut på fjället just nu. Kanske att det blir en tur till affärerna idag igen:)
Denna bild säger allt om dagen..

Skidåkare - Emma. Fotograf - Me.
Nu ska vi bestiga fjället..

Hoppas ni får en bra dag!!

Vi hörs sen!
Välkommen hem till oss!

Det känns som jag har hamnat precis rätt! Jag älskar vår stuga.. Här kommer jag trivas de närmsta dagarna!
Fikapaus i Sveg..


Jag drar till fjällen..


...i min nya fantastiskt sköna grååhood-tröja. me like.


vi hörs under resan!Nailpolish

Det började med att jag skulle packa ner mina nagellack och det slutade med att jag började fota dem..
suget finns där..

Jag har just nu ett fantastiskt sockersug som jag nyss hävde lite genom en kaka. Men jag har också ett fantastiskt sug efter att använda denna plånbok/väska. Jag älskar färgen!!hur söta är inte de små hjärtarna inuti ..Jag är fast i min bok..


Elsas värld is the shit! I går kväll när jag inte kunde sova låg jag och läste & läste. Jag älskar att ha en bra bok. Tyvärr är den snart slut!

Har ni tips på någon ny bra bok till mig?

Ängel, ge mig styrka..

Efter denna vecka känner jag mig kraftlös.. Det ska bli så skönt att komma i väg på tisdag och bara få vara! Jag längtar.
Ibland är det bara att bita i hop..

Det första jag hörde när jag vaknade i morse; regnet mot fönsterrutan, NEEEEEEJ tänkte jag.
Det börjar dra i hop sig mot slutet av säsongen, nästa helg kör jag sista tävlingen i Bruksvallarna. & idag ska jag köra ett av mina sista intervallpass för denna säsong & då hade det väl ändå inte behövt regna? Men de är bara att bita i hop, trotsa regnet och bli lite förbannad helt enkelt!

Nu ska jag gå och leta på min regnjacka:)

Vad ska ni göra denna söndag?
Why?

Så här bestämde jag mig för att se ut idag. Men sen hände något, jag bytte kläder efter lunch och innan tentan. & kanske var det därför som det inte gick så bra idag..(?) Nu är det bara hoppas på att jag klarade den. Men jag är tveksam.

Vad ska ni göra i kväll?

Jag ska ta det LUGNT och sova tidigt. Skönt!
Fredag I´m not in love.

Igår njöt jag i mina solglasögon. Idag är det knappt ljust ute. Men egentligen vad gör det när jag ska skriva tenta hela dagen? Dagen D är här. Naglarna är målade. Pennan är nerpackad.


Njut av en av de bästa dagarna under veckan!
RSS 2.0