gissa..

...vart jag är. jag har rest ca 25 mil från Falun. Vart kommer man då?

♥♥


Lyssna!

det här är en av mina favorit låtar just nu. Så sjukt skön!

gillar ni värmen där ute? I love it!


♥♥

Rakt från hjärtat!

Fan vad jag tycker att det är kul att träna!!

♥♥

Love(?)


saknar dessa fötter!

♥♥

Ibland blir det inte som man tänkt sig..

Och då gäller det att tänka om & göra det bästa av situationen. Efter två fantastiskt sköna vilodagar (minns ej när jag vilade två dagar efter varandra sist..) var planen att ta sig till gymmet idag. När jag kom fram till hallen insåg jag att det ekade på parkeringen, jag kunde inte se en människa förutom mig själv & allt var bara tomt. Det var bara jag som hade klivit upp på morgonen för att träna! Hallen & gymmet var stängt! Personalen hade väl förutspått att alla människor skulle ligga hemma & må dåligt efter midsommaraftonen och inte orka träna.. Smart tänkt för de hade endast fått en besökare idag!

Jag gillar inte när saker inte blir som jag tänkt mig. Men jag fick ett bra pass idag ändå. Det blev en löptur, styrka (utan vikter), och en hel del stretching!




Glad Midsommar kära läsare!


Snyggt Lina!

Hittade just denna bild från lägret på min vän Jennies blogg..



Lägret är över. Det är slut. Jag är hemma. Jag är trött. Men det bästa av allt är att jag är så himla nöjd med den senaste veckan! Vi har haft ett fantastiskt bra läger med skidåkning, intervaller, tester, girlpower, teknik, glädje, samanhållning & dans ( i  tisdagskväll tog vi nämligen på oss buggskorna & stödstrumporna och dansade med Sveriges guldlag i hockey - Färjestad.)

Vilken vecka! Tack tjejer!




Girlpower!!

Sista intervallen och sista backen var lite suddig idag som bilden visar.. Vi var vid Tossebergsklätten och dunkade intervaller på förmiddagen. Det var girlpower hela passet, vilket gäng vi är!

I morgon kör vi lägrets sista pass..






bortskämd!

jag erkänner det. jag har börjat blivit bortskämd med massage var och varannan dag. förutom privilegiet att träna med alla härliga tjejer så har vi också en egen massör/sjukgymnast med oss. men det tycker jag vi är värda!




Måndag i Torsby..

Glad efter att ha avslutat passet idag i en skur.

Trött!!

Dag 3 är över & jag är trött, väldigt trött!! Skönt att det är en natt tills nästa passss! Idag har vi åkt i tunnel & sprungit intervall.




Hello!!

Jag & Maria på eftermiddagens pass i tunneln. Maria som nu för tiden är min klubbkompis & inbjuden gäst till vårt läger.. Det gillar vi!!




...

Jag fortsätter att åka skidor.. Idag åkte vi klassiskt. Och! Det är fortfarande kul:)




Ljuset i tunneln - Emma&Magda.

Det var fantastiskt att åka skidor igen :)




Nu är jag i Torsby!

Och det gillar jag!! :) Team 2015 tjejerna är här tillsammans med a-lags tjejerna. På förmiddagen har vi kört tester, 3000m, spänst, styrka & 100m stakning! Jag är nöjd med förmiddagen, men nästa gång ska jag under 11min på löpningen. Bara 8 sek kvar nu!






Det här gillar vi!

Klubben förstärker, utvecklar och jobbar stenhårt för att vi åkare ska komma till VM i Falun 2015! Jag är beredd!! Är ni?



Igår var det presskonferens.. Se artiklar nedan.
Dt.se
Dalademokraten.se
Langd.se

Dagens.



Jag bjuder på en Dagens. Ska iväg på uppdrag nu.. Avslöjar med ikväll!



The girls!

Då har vi sprungit ännu en löptävling! Idag vann Kajsa:) Grattis!!! Vi börjar bli snabba nu alltså!




Me like!

Den här klänningen fyndade jag idag.. Jag betalade 120 kr för 3 plagg. Vilken succérea de hade på Vero Moda!! Me like!

Sömnproblem!

För ett par veckor sedan hade jag väldigt svårt att somna på kvällarna. Och nu har det börjat igen.. Igår resulterade det i att jag såg nyheterna tre gånger, sporten två gånger, fotbollskväll, en amerikanskserie & ett program om krokodiler. Jag somnade efter krokodilerna jag somnade däremot så mycket att jag jag försov mig i morse. Jag hatar när det händer.!

Någon som har tips på att somna snabbare??




...

JAAAAAAAA!! Jag klarade det! Jag kan nu säga att jag är godkänd i kurserna Extern Redovisning & Ekonomistyrning. 15 högskolepoäng till:) Gött!!



Solglasögon på!

ibland har man bara inte lust att avslöja hur trött man ser ut!
hoppas nu är pigga:)



Ni..

ni läsare betyder mycket för mig. någon som följer mig, någon som tar del av mina tankar, någon som bryr sig, någon som vet vart jag är, någon som förstår det jag gör.

efter tre intensiva veckor med bra och mycket träning känns morgondagens vilodag som ett stopp. ett stopp för att sedan orka köra vidare. ibland behöver man hämta andan. jag behöver det nu, jag känner det. jag tänker därför stänga av varje muskel i kroppen i morgon.







saknar.

jag saknar min syster & min systerdotter. det här är till er!

love.



Orientering med Kajsa..

Jag & Kajsa lägger oss inte på stranden när det är 25 grader varmt klockan nio. Vi fyller upp vätskebältet, tar med oss extra dricka och sticker ut i skogen i två och en halv timme istället. Idag var det varmt även för mig.. Som tur hade jag en stororienterare med mig som tog mig fram & tillslut hem. Tack Kaj för idag!:)



Studenten..

Denna studentdag får mig alltid att minnas min egen student. Den var fantastisk, underbar, kärleksfull, fin & lite sorgsen.! Jag saknar alla er som jag fick tillbringa 4 fantastiska år tillsammans med. Detta inlägg är till er. Love.



Springa är kul!

Laget idag.. Kajsa, Helene, Emma, Jag & Eli.. (kjolen är på:) )

1:an & 3:an

Eli på vår picnic efteråt.. Mys!

Vad bra vi var idag!! 10km asfalt känns i benen nu.. Kul att se så mycket folk som sprang, hejade & kämpade!



Blodomloppet!

I morgon ska  jag & tjejerna springa Blodomloppet i Borlänge.. KUL ska det bli!!



Vad gör ni vänner??

Jag njuter av en ledig eftermiddag.. Vi var ett gäng som stakade ca 3,5 mil på förmiddagen, så nu är det skönt att inte behöva göra så mycket förutom att springa upp och ner till tvättstugan.. :)




Swingfly..

Jag har äntligen hittat den grymma remixen med Swingfly & Me and my Drum. Nu kommer jag spela sönder den här versionen tills jag inte vill höra den något mer! Typiskt mig...



The heat is on!

Och idag åkte mina nya sandaler på när jag tog mig iväg för att äta lunch..
Idag på morgonen tog jag rullskidorna och åkte längst med vattnet. För ett tag kändes det som jag befann mig utomlands och åkte längst med stranden & havet. Underbar känsla. Jag älskar värmen och sommaren!



Löpning vs diagonal.

Ett av sommaren & höstens mål är att förbättra min löpning. Jag försöker därför att tänka mycket på löpningen när jag kör löppass (höghöft, komma upp lite på tå osv..). Förutom att löpningen ger bra puls, spänst, smidighet så kommer jag också att ha hjälp av den i skidspåret. Diagonalåkningen & löpningen påminner mycket om varandra. Och mitt mål i vinter är att förbättra min diagonalteknik. Därför är det så himla bra att de påverkar varandra så att jag kan träna på båda två i ett!

Jag ska snart dra i väg till Borlänge för att köra ett löprace. 2,5km prolog och sedan 5km jaktstart.



Snabba skorna åker på idag!




Jag & Kajsa på eftermiddagen..

Jag är ful - Kajsa är fin!



Hemma hos..

..Kajsa i Borlänge i hennes lilla hus. Vi har tränat på förmiddagen, Kajsa har bjudit mig på lunch, nu äter vi lite choklad & myser i hennes soffa. Och om en stund ska vi träna igen. Världens mysigaste dag!!

Fortfarande HOT!!


Så jäkla skönt att svettas lite förut!!! Nu drar jag ner på stan och hänger på kalaset! :)

HOT!!!!

Det är stekit värre ute! & jag ska ut och träna. Så är det att vara proffs!



Röda som kärlek.

Ikväll blir det jordgubbar & tjejmiddag @ me..

Vad gör ni idag?



Kärleksförklaring!

Många säger att vi ser ut som systrar. Ibland tror jag att vi är systrar, jag älskar henne som att hon vore min syster. Världens bästa vän. Kärlek.



Running..

Nu drar jag snart ut & springer!
Sen ska jag åka till en av de bästa i Leksand!




RSS 2.0